Χρήση

Πραγματοποιώντας αγορές με τη MoneySafe MasterCard® είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Επιπλέον οι λεπτομέρειες του λογαριασμού τραπέζης σας και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι προστατευμένα από κλοπή εφόσον δεν είναι συνδεδεμένα με τη κάρτα σας. Η προπληρωμένη λειτουργία είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους να πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δε μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που έχετε φορτώσει και είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας .
Με αυτό το τρόπο έχετε τον απόλυτο έλεγχο, δεν ξοδεύετε περισσότερο και παράλληλα μπορείτε να ελέγχετε τις συναλλαγές σας μπαίνοντας στον online λογαριασμό σας.

Η MoneySafe κάρτα είναι μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη MasterCard® που εκδίδεται άμεσα.

Λειτουργεί όπως οποιαδήποτε άλλη MasterCard αλλά το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη MoneySafe MasterCard σε καταστήματα λιανικής, στο διαδίκτυο και σε όλα τα ATM παγκοσμίως οπουδήποτε οι MasterCard είναι αποδεκτές.

Ενεργοποιήστε τη κάρτα σας εύκολα και γρήγορα μέσω της διαδικτυακής ενεργοποίησης (online web activation) και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη καινούργια σας MoneySafe MasterCard.Λόγω των περιορισμών που ισχύουν στη κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ δεν επιτρέπεται.

Με την προπληρωμένη MoneySafe MasterCard® μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο με απόλυτη ασφάλεια οπουδήποτε το σήμα MasterCard εμφανίζεται. Οι προσωπικές πληροφορίες του ηλεκτρονικού πορτοφολιού και της κάρτας σας παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες.

Οι συναλλαγές σας φαίνονται μόνο στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό λογαριασμό και ποτέ δε θα λάβετε ενημερωτική κατάσταση με τις συναλλαγές σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Η MoneySafe κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού για να πραγματοποιείτε συναλλαγές όπως: ebay, amazon, apple App Store, iTunes store, google play store, facebook και μπορείτε να τη συνδέσετε με το λογαριασμό σας στο PayPal.

Οπουδήποτε και αν σπουδάζετε στην χώρα σας ή στο εξωτερικό η MoneySafe κάρτα μπορεί να είναι χρήσιμο εργαλείο για να κάνετε τις συναλλαγές σας.

Είναι ασφαλέστερο από το να διαχειρίζεστε μετρητά καθώς υπάρχει η δυνατότητα να φορτωθεί άμεσα με ένα SMS ή κάνοντας log in στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

Επιπλέον μπορείτε να μοιραστείτε χρήματα με τους «Φίλους» σας που επίσης διαθέτουν μια προπληρωμένη MoneySafe MasterCard® με ένα απλό SMS ή online μέσω του ηλεκτρονικού σας λογαριασμό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη MoneySafe MasterCard® χωρίς άγχος για να προγραμματίσετε το κόστος των διακοπών σας ή των επαγγελματικών σας ταξιδίων,
απλά και γρήγορα φορτώνοντας από πριν το ποσό που εσείς επιθυμείτε και θέλετε να έχετε διαθέσιμο.

H MoneySafe MasterCard σας εύχεται Καλό Ταξίδι.

Ελληνικα