Πως λειτουργεί
Πως Λειτουργεί


Η MoneySafe είναι μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα MasterCard® τεχνολογίας Chip and Pin που προσδίδει ασφάλεια και εκδίδεται άμεσα.
Λειτουργεί όπως οποιαδήποτε άλλη MasterCard αλλά το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είναι διαθέσιμα στην κάρτα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη MoneySafe MasterCard σε καταστήματα λιανικής, στο διαδίκτυο και σε όλα τα ATM παγκοσμίως οπουδήποτε οι κάρτες MasterCard είναι αποδεκτές.
Λόγω των περιορισμών που ισχύουν στη κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ δεν επιτρέπεται.

Ενεργοποιήστε τη κάρτα σας εύκολα και γρήγορα μέσω της διαδικτυακής ενεργοποίησης (online web activation) και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη καινούργια σας MoneySafe MasterCard.
Παντού αποδεκτή


Με την προπληρωμένη MoneySafe MasterCard μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο με ασφάλεια οπουδήποτε το σήμα MasterCard εμφανίζεται


Οι προσωπικές πληροφορίες του ηλεκτρονικού πορτοφολιού και της κάρτας σας παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες.

Οι συναλλαγές σας φαίνονται μόνο στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό λογαριασμό και ποτέ δε θα λάβετε ενημερωτική κατάσταση με τις συναλλαγές σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.Ασφαλείς Συναλλαγές


Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τη MoneySafe MasterCard είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Επιπλέον οι λεπτομέρειες του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι προστατευμένα από κλοπή εφόσον δεν είναι συνδεδεμένα με τη κάρτα σας.

Η προπληρωμένη λειτουργία είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους να πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο. Το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δε μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που έχετε ήδη φορτώσει και είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας. Με αυτό το τρόπο έχετε τον απόλυτο έλεγχο, δεν ξοδεύετε περισσότερο και ταυτόχρονα μπορείτε να ελέγχετε τις συναλλαγές σας από τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

Κάνε την MoneySafe δική σου τώρα

ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Ελληνικα