Ειδήσεις – Ανακοινώσεις

21/03/2016

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Ολυμπιακό

H MoneySafe συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένας ακόμα τίτλος, μια ακόμα μεγάλη στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού.
21/03/2016

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση για Αθηναϊκό

H MoneySafe συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού για την παρουσία της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
15/03/2016

iOS application release

Η MoneySafe ανακοινώνει την κυκλοφορία της εφαρμογής της για iOS. Υποστηρίζει και iPhone και iPads από iOS 8 και άνω. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε όλες τις λειτουργείες που γνωρίζατε μέχρι σήμερα από το κινητό σας ή το tablet σας. Για αναβαθμίσεις και ενημερώσεις στο μέλλον θα ανακοινώνονται και από εδώ και από το app store της apple. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ τώρα.
10/03/2016

Δέος και υπερηφάνεια!

Με αφορμή την συμπλήρωση 91 ετών από την γέννηση του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της Ελλάδας και ενός εκ των μεγαλύτερων πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης, ο διευθύνων σύμβουλος της MoneySafe, κύριος Γιώργος Παναγιώτου, απευθύνει το δικό του μήνυμα: «Σε μια εποχή όπου ο αθλητισμός βάλλεται από παντού, οι ηθικές αξίες καταρρέουν και το αθλητικό ιδεώδες έχει καταντήσει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης από πολλούς προκειμένου να ικανοποιήσουν ίδια συμφέροντα, νιώθω υπερήφανος που με τη μορφή χορηγού αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, η οποία πραγματικά παράγει και προάγει τον υγιή αθλητισμό και αποτελεί θεματοφύλακα του «ευ αγωνίζεσθαι». Επειδή τα 100 χρόνια είναι κοντά, εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να τα χιλιάσει με την δέσμευση οτι θα βρισκόμαστε κοντά σε κάθε προσπάθεια και θα στηρίζουμε […]
05/03/2016

Και έξι και σερί!

Η MoneySafe ως υπερήφανος χορηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συγχαίρει θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και το απίστευτο σερί των έξι τίτλων. Η MoneySafe θα είναι κοντά στις προσπάθειες όλων των τμημάτων για να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές ακόμα επιτυχίες για πολλά χρόνια.
05/03/2016

Android app release

Η MoneySafe ανακοινώνει την λειτουργία της εφαρμογής για όλους τους πελάτες μας και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για κατέβασμα μέσα από τις συσκευές τους. H MoneySafe MasterCard® εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή το διαθέσιμο υπόλοιπο σας, να ενημερωθείτε για το ιστορικό των συναλλαγών σας, να δείτε το προφίλ του λογαριασμού σας και να φορτώσετε την κάρτα σας χρησιμοποιώντας τα MoneySafe vouchers. Η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον, ώστε να προσφέρει όλες τις λειτουργίες άμεσα και διαδραστικά μέσα από τα SmartPhones. Αναμένεται και η εφαρμογή για iOS για πελάτες μας που διαθέτουν συσκευές iphone της Apple. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.
Ελληνικα